"Calitatea nu înseamna neaparat scump, dar ieftin, in mod sigur, NU inseamna calitate!"

Dorința noastră este ca dumneavoastră să aveti o experiență cât mai plăcută folosind acest site.
Vă punem la dispoziție acestă secțiune, pentru a vă informa cât mai bine despre procesul de cumpărare.


Golden Memories iti ofera urmatoarele optiuni de cumparare:


A. Comanda on-line - metoda pe care o recomandam si care iti ofera cele mai multe avantaje.


1. Alegeti monumentul funerar

Dupa ce ati selectat produsul din cadrul categoriilor sau ati folosit motorul de cautare de pe site, urmati pasii de mai jos.

2. Informatii despre produsul ales


Va aflati acum pe pagina cu informatiile despre monumentul funerar ales. Daca v-aţi hotarat sa-l cumpeţi, acum este momentul să alegeţi cantitatea, culoarea si eventual alte optiuni, ca de exemplu, gravarea monumentului. Dupa ce v-aţi asigurat ca aţi introdus informatiile necesare, apasaţi butonul «Adauga in cos»

3. Coşul de produse

Acum puteţi vedea toate produsele din cosul dumneavostră si informaţiile aferente selectate si puteţi să operaţi orice modificare cu privire la acestea. Fie ca aţi introdus prea multe produse si aţi depasit bugetul sau aţi ramas plăcut surprins că vă incadraţi în suma si vreţi mai multe produse de acelasi fel, puteţi modifica cantitatea fiecarui produs sau puteţi şterge orice produs din coş. În urma modificarilor pe care le veţi face, apasaţi butoul «Recalculează» pentru a procesa modificarile aduse. Daca doriţi să continuaţi cumpărăturile, apasaţi butonul «Continuă cumpărăturile». Daca vreţi să finalizaţi comanda, apasaţi butonul «Plătesc». 


4. Finalizarea comenzii

Vă aflaţi acum pe pagina de finalizare a comenzii.

Daca aveţi deja cont la noi, inregistraţi-vă prin introducerea adresei de mail si a parolei corespunzătoare. Daca aţi uitat parola, folosiţi-vă de serviciul "Am uitat parola" si vă veţi putea recupera parola prin intermediul adresei de mail introdusă.Daca sunteţi prima data aici, aveţi urmatoarele opţiuni: finalizare comanda fără crearea unui cont la final sau finalizarea comenzii si crearea unui cont. Vi se va cere sa introduceţi informaţiile referitoare la: date personale/modalitaţi plată/adrese de livrare/date facturare. Daca sunteţi deja client Golden Memories, aceste informaţii vă vor aparea in mod automat, dar le puteţi modifica, daca este cazul.
După introducerea tuturor informatiilor, puteţi introduce comentarii cu privire la comanda plasata: indicatii specifice privind livrarea, menţiuni privind personalizarea sau alte detalii.

5. Comanda finalizată

Sunteţi pe pagina unde Golden Memories vă confirma finalizarea comenzii. Veţi gasi pe adresa dumneavoastră de e-mail pe care aţi furnizat-o, un mesaj de confirmare-primire comandă, care va cuprinde sumarul comenzii dumneavoastră şi un numar de comandă. Vă recomandam să o salvaţi pană la livrare.
Din acest moment, puteţi urmari statusul comenzii dumneavoastră, din sectiunea sau prin mesajele pe care vi le vom trimite pe e-mail, prin care vă vom ţine la curent cu toate detaliile privind comanda dumneavostră (procesare, expediere, data estimată de livrare, si alte detalii, dacă este cazul).

 

B. Comanda telefonică - recomandam sa plasati comanda dvs. prin intermediul procesului de comanda on-line, intrucât puteţi beneficia de numeroase avantaje, dar ne puteţi contacta si prin telefon: 0724 212 131 pentru a plasa comanda dvs. (luni-sâmbată: 10.00-20.00).

 

C. Comanda prin e-mail - ne puteţi trimite comanda dvs. la adresa de e-mail: comenzi@goldenmemories.ro

*O comanda poate fi considerată confirmată catre client, DOAR după primirea unui mesaj de confirmare-procesare a comenzii pe adresa de e-mail furnizată la inregistrare, sau pe adresa de e-mail de pe care aţi trimis comanda.

 


Modalitati plată (Cum platesc?)

Goldenmemories.ro vă ofera urmatoarele opţiuni de plata a produselor comandate pe site:

  • Plata in numerar

Daca alegeţi această metoda de plată, veţi achita delegatului nostru contravaloarea produselor în momentul în care coletul vă va fi livrat. Suma pe care trebuie să o platiţi este cea din proforma care v-a fost trimisă pe mail după ce aţi facut comanda on-line.

 

  • Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se poate realiza prin ordin de plată (recomandat in special persoanelor juridice) sau prin depunerea sumei de bani (pentru persoanele fizice) menţionata in proforma la unul din ghiseele băncii Banca Transilvania in contul nr. RO20BTRLRONCRT0384035101. 

Dovada plaţii către POLE POSITION CONCEPT SRL trebuie trimisă la adresa de e-mail: comenzi@goldenmemories.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor in contul nostru.


*ATENTIE! In cazul anularii comenzii la initiativa cumparatorului, sumele incasate in avans NU se restituie.
 **Nota: Produsul comandat va fi rezervat timp de 48h pe stoc.

 

 

Comenzi internationale

In acest moment, acceptăm comenzi internaţionale (de la clienti din afara Romaniei) care comanda produse doar cu livrare pe teritoriul Romaniei.

Nu preluam comenzi cu livrare in afara Romaniei, dar speram să vă putem oferi acest serviciu cât mai curând.