"Calitatea nu înseamna neaparat scump, dar ieftin, in mod sigur, NU inseamna calitate!"

Servicii

 

Gravură

Golden Memories vă oferă serviciul de personalizare a monumentelor funerare. Prin procesul nostru simplu și prietenos de comandă și personalizare al monumentelor, vrem să vă ajutăm să vă oferim un portret memorabil al oricărei persoane speciale care a trecut prin viaţa dumneavoastră.  

 

*In aceasta categorie, NU intra furnizarea serviciilor de montaj. Pentru executarea unei lucrari funerare, trebuie sa apelati la una din firmele abilitate sa execute astfel de lucrari, autorizate de catre Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane. Pentru mai multe informatii accesati www.accu.ro

Ce însemnă un monument personalizat?

Personalizarea unui monument funerar este un serviciu suplimentar pe care-l oferim și presupune adăugarea numelui sau a unui mesaj special cunoscute sub denumirea de epitafuri funerare. Metoda de personalizare a monumentelor funerare de pe goldenmemories.ro este gravura. Golden Memories folosește cele mai avansate tehnologii în domeniul gravurii, pentru a personaliza monumentul ales de dumneavoastră cu textul sau mesajul dorit. Astfel monumentul personalizat îşi va păstra unicitatea.

Cât costă personalizarea monumentului?

5 lei / litera (TVA inclus).  Pentru produsele, din granit negru, care se pot personaliza cu imagini, portrete, poziționări, costul personalizării va fi mai mare.

ATENȚIE: Dacă ați ales să personalizați un produs pe goldenmemories.ro, va trebui să plătiți un avans de minim 50%, ceea ce înseamnă că îl veți plăti prin transfer bancar (fie cu OP, fie prin transfer bancar online, fie la un ghișeu al băncii noastre). De ce? Pentru că odată personalizat monumentul cu un mesaj/nume/portret pe care l-ați introdus, acesta devine exclusiv al dumneavoastră, și nu se mai poate returna decât dacă este defect.

Este bine să știți:

 • Toate produsele pentru care solicitați serviciul de personalizare nu se pot returna decât dacă sunt defecte.
 • Dacă alegeți să personalizați un monument funerar, acesta se plătește doar în avans (prin transfer bancar), NU și prin plata la livrare.


Cât timp durează personalizarea unui produs?

Scopul nostru este să procesăm comanda, să personalizăm monumentul și să-l expediem în 5 până la 10 zile lucrătoare. Vă vom anunța imediat dacă se întâmplă să dureze mai mult de 10 zile lucrătoare comanda dumneavoastră.
Aveți un termen limită? Vă rugăm să ne anunțați despre acesta și vom încerca să facem tot ce putem pentru a ne încadra în termenul solicitat de dumneavoastră.


***In cazul in care solicitati o simulare a gravurii, aceasta se poate executa in limita a maxim 3 pe comanda, la cerere. Simularea se poate face numai pentru acei clienti care au lansat o comanda ferma ce presuspune plata unui avans. Aceasta se proceseaza pe calculator si are caracter informativ. Pot exista diferente intre simulare si produsul finit. Nu oferim acest serviciu decat clientilor care in prealabil au platit avans.


Cum se poate solicita personalizarea produsului?

Alegeți monumentul funerar și dacă este disponibilă opțiunea de personalizare, nu trebuie decât să alegeți fontul și să introduceți textul care doriți să apară pe monument.

ATENȚIE! Nu recomandăm gravarea monumentelor pe altă culoare decât negru și negru-abanos. Dacă totuși doriți efectuarea gravurii și pe alte culori cum ar fi: granitul gri deschis, gri inchis, maroniu și verde, atunci cea mai bună soluție este umplerea literelor cu o culoare ca auriu sau argintiu.

Cât de lung poate să fie textul? Ce mărime a fontului veți folosi?

Fiecare monument are o limită a numărului de caractere ce se pot grava. Mărimea fontului se determină în funcție de numărul de caractere pe care le-ați solicitat pentru personalizare. Cu cât se gravează un text mai mare, cu atât mărimea fontului este mai mică.

Unde va apărea personalizarea pe monument?

La cele mai multe monumente funerare personalizate, locul de personalizare este predeterminat și depinde de modelul pe care l-ați ales. De obicei, personalizarea se face centrat.

Reguli uzuale pentru monumente funerare gravate:
Numele și datele se gravează pe prima linie. Restul textului se gravează pe cea de-a doua linie.

Exemplu:

NUME PRENUME  N. 01.01.2000 - D. 01.01.2011
    

Fotogravură

Pot grava monumentul cu un portret sau imagine?

DA, monumentele noastre se pot grava cu imagini și portrete. Personalizarea cu imagine este diferita de personalizarea cu un text. Dacă doriți să personalizați produsul cu o imagine sau portret, vă rugăm să ne contactați la telefon sau să ne scrieți un mesaj pe e-mail: comenzi@goldenmemories.ro.

Cerințele pentru portret/imagine:
Imaginea trebuie scanată la cea mai mare rezoluție. Nu putem grava umbre și efecte speciale.

 

DIMENSIUNI SI PRETURI:

 • 8,5 x 10,5 cm - 250 lei
 • 11,5 x 13,5 cm - 350 lei 
 • 11,5 x 16,5 cm - 450 lei
 • 20,5 x 27 cm - 550 lei
 • 30 x 40 cm - 1050 lei
 • 40 x 50 cm - 1650 lei

 

Observație: Gravura este diferită de orice alt proces de printare. Printerul dumneavostră de acasă sau de la birou poate printa cu umbre sau culori, dar procesul de gravare este limitat la alb și negru.

 

Comenzi speciale

 

La Golden Memories puteţi să vă creaţi singur modelul unui monument funerar.
Schițaţi pe o hârtie sau trimiteţi-ne o poză cu modelul pe care îl doriți la office@goldenmemories.ro și noi vi-l aducem.
Pentru orice comandă specială se percepe un avans de minim 50 % iar livrarea lui se face în 40 - 60 de zile lucrătoare.