"Calitatea nu înseamna neaparat scump, dar ieftin, in mod sigur, NU inseamna calitate!"

Termeni și condiții


Folosirea site-ului  www.goldenmemories.ro  (denumit in continuare “site”, goldenmemories  sau “goldenmemories.ro”)  implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. In lipsa altor prevederi exprese intre parti, acest contract prevede drepturile si obligatiile intre SC Pole Position Concept SRL, denumita in continuare goldenmemories sau “goldenmemories.ro si utilizatorii sai ce beneficiaza de serviciile oferite de goldenmemories, denumiti in continuare Client sau Clienti. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a site-ului, va rugam sa nu folositi site-ul www.goldenmemories.ro. Goldenmemories isi rezerva dreptul de a modifica prevederile acestor Termeni si conditii fara nici o notificare prealabila.  Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii"   

 

1. INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de SC Pole Position Concept SRL, CUI  37228556, cu sediul in Fundeni - Dobroesti - Ilfov, Str. Doinei Nr.78 b, cont bancar RO20BTRLRONCRT0384035101 deschis la Banca Transilvania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J23/1085/2017 Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC  Pole Position Concept SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU UTILIZATI acest site.

 


2. ACCESUL LA SITE

SC Pole Position Concept SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Pole Position Concept SRL, fara acordul scris al acesteia. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

 


3. GRESELI DE TIPARIRE

SC Pole Position Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 


4. OBLIGATIILE DE INREGISTRARE

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 


5. COMANDA  pe goldenmemories.ro

Prin intermediul site-ului www.goldenmemories.ro, comenzile pot fi facute:

  • on-line, urmand pas cu pas etapele de cumparare si finalizare a comenzii

  • telefonic, la numerele de telefon: 0724.212.131 / 0747.111.919

  • prin e-mail: comenzi@goldenmemories.ro

Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care sunteti anuntat telefonic sau printr-un e-mail ca produsul a fost preluat din depozit si urmeaza a fi descarcat la adresa comunicata de dvs.

ATENTIE! Nu oferim servicii de montaj

 


6. PRETUL PRODUSELOR

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA (20%), dar NU includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga costurile de livrare. Unele preturi se pot modifica fara preaviz sau pot contine erori de operare. Firma noastra face eforturi permanente de eliminare a erorilor si de pastrare a acuratetii informatiilor. Toate promotiile efectuate de  goldenmemories.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar.

 

7. PLATA PRODUSELOR 

Clientul poate plati contravaloarea produselor si serviciilor comandate pe  goldenmemories.ro,  cel putin prin una din modalitatile de mai jos (pentru fiecare produse sunt disponibile, una, mai multe sau toate modalitatile de plata):


  • Plata in avans, prin transfer bancar

  • Plata la livrare, in numerar (ramburs)

 


Goldenmomories.ro isi rezerva dreptul de a solicita plata produselor in avans. Plata in avans prin transfer bancar se poate realiza prin ordin de plata (recomandat in special persoanelor juridice) sau prin depunerea sumei de bani (pt. persoanele fizice) mentionata in proforma la unul din ghiseile Banca Transilvania in contul nr.: RO20BTRLRONCRT0384035101. Dovada platii catre SC POLE POSITION CONCEPT SRL trebuie trimisa la adresa de e-mail: comenzi@goldenmemories.ro.  Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

 

*ATENTIE! 

In cazul anularii comenzii la initiativa cumparatorului, sumele incasate in avans nu se restituie.

**Nota:  Produsul comandat va fi rezervat timp de 48h pe stoc.

 

Plata la livrare in numerar - daca aveti de achitat un rest de plata ca urmare a platii unui avans atunci veti achita delegatului suma ramasa neachitata in numerar in momentul in care produsul va fi descarcat. Suma pe care trebuie sa o platiti este diferenta dintre factura fiscala si avans si/sau cea din mesajul de confirmare a intrarii banilor in contul bancar al societatii.

 


8. REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.)

 


9. LIVRAREA PRODUSELOR

Goldenmemories isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor prin contactarea telefonica a clientilor. Validarea comenzilor are ca scop verificarea tututor datelor furnizate de dvs. Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea telefonica a acestor date. Livrarea produselor se va face doar pe teritoriul Romaniei.

 

Livrarea produselor confirmate a fi pe stoc se face in termen de 10-15 zile lucratoare iar in cazul comenzilor speciale termenul este de 40 pana la 60 de zile lucratoare. Livrarea se va efectua in maxim 15 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In cazul in care se solicita personalizarea produselor, termenul de livrare poate ajunge pana la maxim 20 zile lucratoare.

 

Goldenmemories.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate, daca produsele nu se afla pe stoc sau din alte motive ce pot aparea pe parcurs. Clientul va fi instiintat in cel mai scurt timp despre aparitia acestor evenimente. Livrarea produselor se face prin transport propriu.

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, delegatul va contacta telefonic clientul de cel mult doua ori,  dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa piarda avansul platit si sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate. Goldenmemories isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau de a nu face livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

 


10. CONDITII DE RETURNARE

SC Pole Position Concept SRL isi doreste ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti atunci cand cumpara produsele noastre. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii de  goldenmemories.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Goldenmemories.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe email. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

Atentie!
*Doar produsele pentru care nu ati solicitat serviciul de personalizare se pot returna. *Garantia de returnare se aplica doar clientilor persoane fizice, nu si persoanelor juridice (firme, PFA-uri, etc.)

 


11. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Goldenmemories isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciului site-ului www. goldenmemories.ro. Goldenmemories nu ofera utilizatorilor sai nici o garantie cu privire la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Goldenmemories nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte ce pot aparea, cauzate de nefunctionalitatea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

 


12. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 


13. COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 


14. COPYRIGHT

Elemente din continutul sitului - texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietateaSC Pole Position Concept SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC  Pole Position Concept SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

 

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Toate fotografiile si informatiile publicate (numite generic continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

 

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre SC  Pole Position Concept SRL.

 

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al SC  Pole Position Concept SRL. Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.goldenmemories.ro.

 

Este interzisa folosirea sub orice forma a imaginilor de pe acest site fara un acord intre utilizator si proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare. Nici o imagine, nici o parte a site-ului sau grafica ce apartine site-ului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

 


15. PROMOTII & CONCURSURI

Goldenmemories sabileste singur regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau prin alte mijloace de comunicare. Pot beneficia de aceste promotii doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre Goldenmemories in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. 
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 


16. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 


17. DISPOZITII FINALE

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC  Pole Position Concept SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la  office@goldenmemories.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsele vor fi potrivite cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.