"Calitatea nu înseamna neaparat scump, dar ieftin, in mod sigur, NU inseamna calitate!"

DESPRE NOI

cruci funerare bucuresti

Prezentarea companiei

 

Infiintata in anul 2002, SC POLE POSITION CONCEPT SRL,  si-a deschis portile in 2007, pe segmentul de arta funerara in sistem de distributie de monumente funerare si cruci din granit in zona Bucuresti – Ilfov. Caracterizate de un design aparte si de cel mai inalt standard de finisaj, aceste produse funerare au castigat o cota de piata semnificativa ajungand sa inlocuiasca crucile funerare fabricate din marmura si mozaic.

 

Ca urmare a popularitatii castigate cat si din dorinta de a oferi produse si servicii la standarde cat mai inalte a luat nastere - Golden Memories – un brand care a reusit intr-un timp record sa se faca cunoscut prin transparenta, calitate si profesionalism. 

 

Golden Memories

- nostalgia creştină a unei Eternităţi! -


Singura punte ce ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau criptă, orizontală sau verticală, monumentele funerare sunt semne ale grijii si ale respectului  nostru pentru cei adormiți.

Desi moartea este un subiect tabu de care ne ascundem fara a dori sa-l cunoastem iar simpla auzire a acestui cuvant ne provoaca repulsie si disconfort fiecare om este nevoit sa treaca printr-un astfel de eveniment. Pentru ca aceasta este “calea intregului pamant”, asa cum spune Sfanta Scriptura.


Misiune & Valori


Cei trei piloni ai viziunii noastre stabilesc directia pe termen lung pe care o va urma compania in dezvoltarea sa – respectiv unde vrem sa mergem si cum vom ajunge acolo:

  • Prin activitatile noastre de fiecare zi, urmarim sa cream satisfactie fiecarui client.
  • Ii ajutam pe oameni sa ia cele mai bune decizii.
  • Ii vom inspira pe oameni sa intreprinda in fiecare zi mici actiuni care, pe masura ce se cumuleaza, pot aduce o mare schimbare in bine pentru intreaga lume.

Noi credem in puterea marcii noastre si suntem constienti ca pentru a avea succesul dorit, este necesar sa dam dovada de cele mai inalte standarde de comportament fata de toti cei cu care lucram.

 

Standarde de conduita


Pole Position Concept SRL isi conduce operatiunile cu onestitate, integritate, deschidere si respect fata de clienti si interesele angajatilor sai. De asemenea, respecta interesele legitime ale celor cu care colaboreaza.

 

 

 

Datele companiei:

SC Pole Position Concept SRL
CUI 37228556
J23/1085/2017
Sediu Social: str Doinei, nr 78 b, Fundeni - Dobroesti - Ilfov.
Cont RO20BTRLRONCRT0384035101 deschis la Banca Transilvania.